UL och Äggplock

Jaha, tyvärr så har jag inte tänkt på att lägga upp här ang. de kontroll-UL jag gjort. Så jag gör det nu.. De såg elva ägg som utvecklats normalt och är stora nog att tas ut imorgon. Så igår kväll (8 september 2014) kl 23.30 tog jag min Ovitrelle.

Imorgon ska vi till Malmö (RMC) och vara där kl 10.00 och åka in på äggplock kl 10.30. Jag hoppas så innerligt att denna gången blir bättre än den förra. Förra gången låg kanylen fel i armen så morfinet gick under huden istället för ut i blodet vilket resulterade i att jag inte hade någon smärtstillande under första halvan av ingreppet och sedan bara hälften av det jag egentligen skulle haft, under andra halvan. Då de inte kunde ge full dos för att jag redan hade under huden som skulle verka. 

Jag låg där på britsen och kunde inte ta mig någonstans, paniken och smärtan ökade, Tom höll på att svimma och fick gå ut ur OP-salen. Jag fick också panik för de börja känna och klämma efter ett nytt ställe att sätta kanyl på och jag är väldigt stickrädd. Ville verkligen bara gå där ifrån men fanns ingen väg för mig att gå… Ibland har männen det bra, måste jag få säga. De har en annan distans till själva behandlingarna i sig, då de inte behöver göra något mer än att gå in i det manliga rummet.

Så nu hoppas vi på att tredje gången gillt ska gälla. :)

Michelle Stevens

Read more posts by this author.