Tredje gången gillt, gravida!

ÄNTLIGEN!!!

Tredje gången gillt och vi blev gravida!! 
Den 28/9-2014 plussade vi, en av de lyckligaste dagarna i vårt liv.

Allt började med ägget på bilden, ett tre dagar gammalt befruktat ägg. Två veckor senare tog vi gravidtestet och fick glädjebeskedet att det hade tagit sig. Vi trodde inte helt på det ena testet så vi stack och köpte ett Clearblue digital och testade ca 1.5h efter med ett lika tveklöst GRAVID på skärmen. Vi kunde inte fatta det, och än i dag är det svårt trots att vi fått se bebis två gånger och hört hjärtljud hos barnmorska. :)

På första bilden är ‘bebis’ 8 veckor gammalt och hade en längd på 17mm. Nu i vecka 13 mäter den in på 6.5cm, så den växer ju en hel del. 

Kontrollultraljud är redan bokat till i början av januari så det väntar vi med spänning på och hoppas att vi kan få redan på vad det är för kön på bebis. Vi är så nyfikna att vi inte kan hålla oss till förlossning.

Men än har graviditeten inte gått obemärkt förbi, jag har en outhärdlig trötthet samt illamående och framför allt när jag äter. Sedan att jag börjar flåsa för minsta lilla aktivitet är ju inte heller så roligt men det är till nått gott :)

Vi längtar så!! :D <3

Michelle Stevens

Read more posts by this author.