Uppdatering på graviditet

Det var ett tag sedan vi skrev senast. Kan ju vara på tiden med en liten uppdatering då.

Vi är nu i vecka 21+5 (v 22) och jag mår nu mycket bra, förutom lite förkylning som inte helt vill ge med sig. Tidigare i graviditeten hade jag lite problem med illamående och huvudvärk men det har nu försvunnit helt, vilket är väldigt skönt. Jag hade också lite problem med blodtrycket vilket också blivit bra.

Vi var på rutin ultraljud den 5 januari och allt såg jättebra ut och vi fick reda på att det onekligen ser ut som en flicka. :) Enligt längden på henne så är BF ‘ändrat’ till den 29/5 istället för 3/6 men det kan inte riktigt ändras då det inte skulle matcha med ET.

Det känns helt otroligt nu när jag känner bebis varje dag, hur den rör sig och vänder sig. Spännande! Tom har också känt henne några gånger och det börjar nog sjunka in ordentligt nu att vi ska ha bebis!! :D

Efter UL så var vi på Babyproffsen i Helsingborg och beställde vår vagn. En Emmaljunga Edge Duo Combi med ett vitt Duo S chassi, i färgen Dark Grey. Kommer nog bli supernöjda med det valet.

Vi har sedan tidigare beställt spjälsäng, en Troll Royal som vi fastnade mycket för. Sedan har vi fått kläder av min moster och ett babygym. 

Snart börjar vårt väggbygge för att göra ett barnrum.

(Bilden är tagen på bebis när hon var v 18+5)

Michelle Stevens

Read more posts by this author.