3D/4D ultraljud

Här är vårt lilla mirakel!

Igår, den 26 februari 2015, var vi på 3D/4D ultraljud på Emma ultraljudsklinik i Malmö. Det var helt fantastiskt att se henne igen och i 3D denna gången. Det absolut bästa var att det var min 25-års dag igår och att få se henne på min födelsedag var extra speciellt. :) Barnmorskan konfirmerade att det var en flicka som ligger och växer till sig inne i magen, vilket gjorde oss lite extra glada då vi båda högst önskar oss en liten flicka. (jag är nu i graviditetsvecka 27)

Hon vägde ca 1kg igår och växer alltså precis som hon ska, vilket är skönt. 

Efter ultraljudet begav vi oss till CityVeterinären och hälsade på och åt lite födelsedagstårta. Sedan bar det av mot Väla där vi fixade lite vardagsskjortor åt Tom, snyggt som attan på honom. På väla fixade vi också tid för synundersökning åt honom då han ska skaffa terminalglasögon. Efter Väla åkte vi till Colorama och köpte superfin ljus rosa färg att ha på ena väggen i barnrummet, så nu kan jag/vi måla och snart helt färdigställa både väggen och barnrummet. :D Sedan hämtade vi ut en babybox på Babyproffsen och köpte en pipleksak åt Chelsie inne i djuraffären.

Klockan 18 hade Tom bokat bord på restaurang Oasen. Riktigt god middag som bestod av kött fondue. Mmmmm.. Mums! 

Efter restaurangen begav vi oss hem till mina föräldrar där jag fick min födelsedagspresent av dem, en Skip hop skötväska. Vi hämtade också hem Chelsie som hade varit där över natten.

Nu idag, fredag 27 februari, blir det fest för kompisarna. Och imorgon blir det släktkalas. Full rulle! :D

Michelle Stevens

Read more posts by this author.