HD-fotografering

Idag var jag och Hailey inne på HD för att fotografera henne till bebisbilderna som finns i HD på söndagarna. Hon satte såklart på sig sitt bästa "stone-face" och ville inte le på bilderna, utan bara titta omkring sig. Tillslut fick fotografen till några bilder som är typiska för Hailey.

Nu får vi köpa HD varje söndag fram till den söndag hon är med i tidningen, spännande att se hur det blir. :)

Lite om helgen som var: I lördags var David, Emma här med sin dotter Cornelia och åt middag och umgicks. Det var jättetrevligt och görs mycket gärna om snart igen. Helt otroligt vad våra ungar växer och frodas, tiden går för fort!

I söndags var Tom med sina kompisar och körde RC någonstans kring Hässleholm hela dagen medan jag och Hailey var ute och spelade Ingress i Helsingborg. Där jag också lyckades dra level 8. Så nu börjar det riktiga spelet för mig. :D
P.s. Är Ingress något ni är sugna på att börja spela så välj lag Enlightened (gröna) för att spela med mig och Tom bland annat.

Michelle Stevens

Read more posts by this author.