Matintroduktion

Nu är Hailey snart fem månader och vi har börjat introducera lite mat. Mestadels enligt BLW men har också testat lite katrinplommonpuré. Vi har en helt matgalen tjej som stirrar näringen ur vår mat när vi äter och eftersom vi vill ta vara på hennes nyfikenhet angående mat så har vi låtit henna smaka redan nu, innan sex månaders ålder.

Än så länge har hon fått prova:

Päronstav
Gurkstav
Banan
Smörgåsrån med smör
Katrinplommonpuré

Utöver dessa har hon också fått smaksensationer där vi doppat finger i vår mat och sedan låtit henne smaka på så vis. Allt är väldigt omtyckt!
Eftersom hon bara mest smakar och inte får i sig så mycket så ammas hon fortfarande.

Nu har hon också varit med i HD bland babybilderna. Det blev en bra bild som lös upp tidningen. Hon har också blivit fotograferad på öppnaförskolan men hon blev lite "säckig" på bilderna men vi gör ett nytt försök nästa vecka och hoppas vi får någon mindre "säckig" bild då. Nu kan hon sitta lite bättre än då så förhoppningsvis säckar hon inte ihop lika mycket. :)

alt

Michelle Stevens

Read more posts by this author.