Händelser

Vi har varit mycket dåliga med att uppdatera bloggen. Vilket är synd men den glöms helt enkelt av.

Det har hänt mycket sedan sist vi uppdaterade något. Hailey har gjort jättemycket framsteg och även annat har inträffat i familjen.

Hailey kan nu krypa, ställa sig upp mot saker.. Och hon säger Mamma! Det var hennes första ord man kan tyda vad hon säger. Jätteroligt! (Bilden är från när hon ställde sig upp i spjälsängen första gången själv)

alt

Nu på åttamånaderskontrollen var hon 72cm lång och väger 9.4kg så hon växer så det knakar och är inte alls lika lätt att jonglera rundor med. Hon är också väldigt aktiv och busig. Sitter sällan stilla längre stunder. Ska pela på precis ALLT! :D

Julen firade vi hemma hos oss tillsammans med familjen Hansen. Den var otroligt mysig och lugn. Hailey fick MÅNGA fina julklappar, många av dem låter också en massa xD haha Hon (och vi) tackar så mycket för allt fint hon får, vi är oerhört tacksamma! <3 (Bild från öppnaförskolan när Hailey var 5mån gammal, denna gav vi också som julklapp till nära och kära)

alt

Nyår fortskred och det blev nytt år.

Chelsie hann fylla åtta år den 10 januari, tyvärr två dagar senare var det hennes tur att lämna detta jordeliv. Hon hade under en tid blivit tröttare och inte alls samma, glada gamle voffa. Jag tog henne till veterinären den 11/1 och där kom det fram att hon hade anemi, troligen orsakat av någon autoimmunsjukdom eller cancer. Hon mådde inte alls bra så vi lät henne somna in. Väldigt tungt beslut då hon var högt älskad. < /3 :'( Nu är det så tomt utan henne och jag saknar henne så mycket! Att bara kunna krypa intill henne på golvet och klappa henne, att se hennes glada ryck ute i trädgården med sina pipleksaker. Hon fanns där för mig under de än så länge svåraste stunderna i mitt liv. Usch! Min Voffa! <3<3<3<3

"Hej då Gums, vi ses snart igen!"

Säterhundens Merlot Santa Rita, "Chelsie"
2008.01.10 - 2016.01.12
alt

Sedan hade vi kursavslut med babysimmet och där togs en fin familjebild av instruktören. Vi har anmält oss till nästa kurs som startar vecka 9. Vilket vi alla ser fram emot! Hailey verkligen älskar babysim.

alt

Hoppas vi kan bli bättre på att uppdatera bloggen, men vi lovar inget ;)

Michelle Stevens

Read more posts by this author.