Förkylning

Nu har förkylningen även hittat Hailey. Usch säger vi bara!!

Hon snorar (i alla nyanser mellan grön och gul) och hostar av slem så hon kräks. Aptiten har varit som bortblåst, vilket inte har varit alls likt henne. Den börjar sakta men säkert komma tillbaka.

Men mitt i allt detta med förkylning så är hon ändå pigg och glad. Leker precis som vanligt. Tror dock hon saknar öppna förskolan och att leka loss ordentligt. Hoppas hon blir frisk snart!!

Nu när hennes aptit börjat komma tillbaka så har jag testat att göra bananpannkakor och jag kan säga, det gick verkligen hem! Som hon åt och mumsade i sig med det ständiga ljudet "mmmmmmm". =D

Gick efter receptet:

1 banan
2 ägg
1 tsk vaniljpulver
Smör att steka i

Mosa banen i en skål, knäck ner äggen och vispa runt, tillsätt vaniljpulver och vispa runt ordentligt. Hetta upp en stekpanna och ha i en liten klick smör. Sedan häller du på så mycket av smeten du tycker är lagom för en pannkaka. Stek någon minut på varje sida. Klart!

Så snabbt och smidigt till enklare lunch eller mellis :D

Idag börjar Haileys andra babysim-kurs. Vi vet inte riktigt om hon är tillräckligt friskt för att gå idag, ska vänta och se lite hur hon känns här hemma. Hon har inte hostat på hela dagen men näsan rinner (klart snor). Så vi får se!

Michelle Stevens

Read more posts by this author.