Hon går!!!

Tyvärr har det gått en månad sedan senaste uppdateringen här. Tiden går ju så satans fort!!

Sedan sist så har det hänt en del. Hailey har till exempel drattat i golvet med huvudet före. Det hände i förra veckan.

Hon stod och pillade med sin vagn ute i tvättstugan. Hon vände sig om och skulle kolla vad jag gjorde vid tvättmaskinen. Jag tror hon tappade balansen på något vis och föll rakt ner i betong-golvet med huvudet före. Det small till ordentligt. Hon började gråta direkt och helt hysteriskt, måste ju gjort jätteont! Tillslut så lugnade hon sig efter ca fem minuter. Dock så lugnade hon sig för att hon inte kunde hålla sig vaken.

Jag försökte allt med att hålla henne vaken samtidigt som jag ringde 1177 men lyckades inte. Hon somnade till och med stående. VI blev rådda att åka in till sjukhuset med henne för kontroll eftersom hon var så trött och svårväckt.

Väl inne på sjukhuset piggnade hon ändå till och blev någorlunda sig själv igen men läkaren tyckte vi skulle stanna över natten för observation.

Hon var inte helt sig själv, lite tröttare än vanligt och inte samma intensitet i leken. Men inget som var alarmerande. Så vi fick åka hem dagen efter.

Natten på sjukhuset sov Hailey som en stock men jag lyckades bara få knappt 1.5h sömn vilket gjorde mig till en zombie dagen efter. Men vi tog oss igenom den dagen med. :)

Sedan idag så började hon gå helt själv utan stöd, fler steg. Helt otroligt vad hon utvecklas!! Hon började alltså gå innan sin 10-månaders dag.

Michelle Stevens

Read more posts by this author.